Trailer!!!

 

 

Ja, nu ska ni få veta någonting som kommer att få er att ramla ur stolen, och ni kommer att be någon om att dra er baklänges på en liten kärra...

Jo, i framtiden kommer nämnligen två nya perspektiv dyka upp. Överraskad?? Historien kommer fortfarande heta En berättelse, tre perspektiv, men två biroller kommer att skriva om hur de ser på saker och ting.

Men detta var inte allt, en av birollerna kommer att vara den välbekanta, irriterande och argsinta Daniella. Som ni säkert vet så brukar hon skrika ut vad hon tänker, men innerst inne är hon en känslig tjej som är osäker och sårbar. Och ni kommer att läsa om hur hennes liv förändras drastiskt i samband med allt som händer med Alix och, framför allt, Jason.

Kan ni knappt vänta? Inte indianen Jacob, Alven Leo eller Kapten Julius heller. Vi har nämnligen inte heller läst de andra rollernas perspektiv, eftersom det inte är vi som skriver dem. Det är två vänner till oss som skriver, och nu kanske ni blir lite nervösa. Kommer dem att leva upp till era förväntningar? Ja, det tror indianen Jacob att de kommer.

Ni ska även få lite skvaller om den andra karaktären. Jag vet att ni nu sitter och funderar. Kan det vara Ashleys perspektiv? Jongs? Den perversa mattläraren Marcus?
Men lugna ner er, det är ingen ni känner. Han kommer framför allt att vara med i Alix berättelse, men såklart kommer han att dyka upp i alla tre berättelserna. 
Han kommer att vända upp och ner på någons liv, och det kommer att påverka många...

 

 

Tillsist vill indianen Jacob säga: Håll ut mina små hjältar! Vajris verision kommer att läggas upp när Alven Leos data bestämmer sig för att flytta hem igen. Han är inne i en trotsålder just nu, och vi alla vet ju hur jobbiga de åren kan vara för en förälder. Stackars Alven Leo... Ni borde visa lite medkänsla!!!!

 

/Indianen Jacob(Nej, jag kommer inte att skriva vad jag har på fötterna!)


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback